+1234567890
contact@domain.com
We are Open 08.00am-10.00pm
Naha Limping Goréng dina Poker?
Aya sababaraha cara pikeun janten pamuter poker anu unggul sabab aya seueur strategi anu anjeun suksés tiasa dianggo dina tabel. Kitu ogé, aya lakonan tangtu anu ampir henteu pernah mangrupakeun ide anu saé sareng limping janten salah sahijina. Limping hartosna lebet pot ku ngan ukur nyebat jumlah buta anu ageung nalika tindakan anjeun sumping tibatan […]

Aya sababaraha cara pikeun janten pamuter poker anu unggul sabab aya seueur strategi anu anjeun suksés tiasa dianggo dina tabel. Kitu ogé, aya lakonan tangtu anu ampir henteu pernah mangrupakeun ide anu saé sareng limping janten salah sahijina. Limping hartosna lebet pot ku ngan ukur nyebat jumlah buta anu ageung nalika tindakan anjeun sumping tibatan angkat. Éta jarang maén anu unggul kusabab éta henteu ngahontal cita-cita utama anu kedah anjeun pikahoyong. Éta henteu ngipisan lapangan, éta henteu ngabantosan anjeun pikeun ngartikeun kepemilikan lawan, sareng éta tiasa nempatkeun anjeun dina tempat anu rumit. Seueur pamaén novice resep lemek, khususna dina pertandingan langsung. Aranjeunna ngaraos pendekatan ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ningali deui sendal pikeun murah sareng berpotensi untung. Nanging, dina jangka panjang, limping dina poker ampir-ampiranna kalah éléh, sareng tulisan ieu bakal ngagariskeun sababaraha alesan utamina naha. Limping Moal Ngabantosan Anjeun Menangkeun Panci Langkung Logika anu biasa dilakukeun ku pamaén anu resep lémék nyaéta: upami kuring lemot, aranjeunna (pamaén agrésif) bakal ngahasilkeun kenaikan anu langkung alit, janten kuring bakal tiasa nelepon sareng ningali flop. Pikeun sababaraha tingkat, logika ieu asup akal. Upami anjeun ngan ukur ngempelkeun $ 2 tibatan ngajantenkeun $ 6 kanggo lebet, pamuter anu mutuskeun naékkeun sigana bakal ngajantenkeun paningkatan anu langkung alit anu sigana langkung terjangkau. Nanging, ieu cara anu salah pikeun mikir ngeunaan poker. Upami rencana-gim anjeun pikeun ningali seueur sapatu anjeun sareng ngarep-ngarep untung, anjeun ampir-ampiran gagal. Mimiti, jumlah artos anu anjeun kaleungitan ku ngudag potongan anu pikaresepeun tiasa ageung pisan sahingga anjeun moal sanggup ngalunasanana nalika anjeun antukna pencét. Sanajan anjeun ngagulung kacang abadi, lawan anjeun tetep kedah gaduh panangan anu lumayan pikeun mayar anjeun. Sareng, upami anjeun teras-terasan maén pas atanapi tilepan, pas anjeun kaluar némbak, aranjeunna panginten tiasa aya anu henteu leres sareng kaluar tina éraan. Anjeun Teu Tiasa Ngawasa Panci ku Limping Poker sanés ngan ukur ngeunaan kartu anu diurus. Pikaresepeun pikeun ngayakeun sési anu hébat dimana anjeun katabrak pisan ku dek, tapi ieu sanés kajadian anu biasa. Pamaén anu hadé terang yén aranjeunna kedah kéngingkeun sababaraha pot unggal sési anu sanés "milik" aranjeunna pikeun ngajaga sirah di luhur cai. Pikeun menangkeun pariuk, anjeun kedah ngontrol éta, sareng anjeun moal ngahontal éta ku cara maén pasip, nyaéta limping sareng nelepon naék. Nalika anjeun naékkeun tibatan limping, anjeun ngahontal sababaraha tujuan: Mimiti, anjeun nandakeun panangan anu kuat, anu hartosna yén lawan anjeun bakal kurang kamungkinan katingali anjeun atanapi nyerang anjeun ku Holdings anu lemah. Anjeun bakal "ipis di sawah" sareng sering kéngingkeun posisi kanggo sésa tangan, anu mangrupikeun kaunggulan ageung paduli kartu liang anjeun. Anjeun panginten ngan ukur nyandak pot kana preflop. Henteu janten masalah naon anu anjeun gaduh (leres, bahkan Aces), meunang buta leutik sareng buta sanés hasilna goréng. Tungtungna, ngangkat sering masihan anjeun gambar agrésip anu tiasa nguntungkeun anjeun nalika aya jalma langkung resep ngalipet tilas tangan pikeun nyegah taruhan di jalan-jalan engké. Upami anjeun nonton turnamén anu serius atanapi pertandingan kas saham tinggi, anjeun bakal perhatoskeun yén aya sakedik limping anu lumangsung. Ieu sanés kusabab pamaén propésional "resep" naekeun, tapi kusabab aranjeunna terang yén ngangkat biasana pilihan anu langkung saé anu masihan aranjeunna kasempetan langkung luhur pikeun meunang. Poker mangrupikeun Game Émbaran Unggal anjeun linggih maén, tujuan nomer hiji anjeun dina unggal panangan kedah kéngingkeun inpormasi saloba-gancangna. Anjeun hoyong terang naon jinis panangan anu dipikaresep sareng cara anu pangsaéna pikeun ngahontal ieu nyaéta nganggo chip anjeun. Salaku conto, nalika anjeun ngangkat tina posisi kahiji (UTG) sareng tombol naékkeun deui (3-taruhan), éta nandakeun panangan anu kuat. Pasti, aranjeunna panginten tiasa ngorotan, éta teras-teras kamungkinan, tapi pangangkatan UTG anjeun ngagambarkeun kisaran anu kuat, janten ngagedéan dina jamparing murni henteu umum di dieu. Janten, ayeuna anjeun gaduh sababaraha inpormasi ngeunaan Holdings lawan anjeun sareng anjeun tiasa ngagabungkeun inpormasi éta kalayan sagala kanyaho anjeun ngeunaan kacenderungan umumna pikeun nyandak kaputusan anjeun. Nalika anjeun limp, anjeun moal kéngingkeun manpaat ieu. Upami aya anu ngacungkeun anjeun, anjeun moal terang upami aranjeunna ngan ukur nyerang maén lemah anjeun, gaduh panangan anu padet pikeun naékna langkung lemah (tapi henteu kuat pikeun 3-taruhan), atanapi panangan anu kuat pisan. Anjeun daék nempatkeun diri dina posisi anu teu pikaresepeun langsung ti mimiti usaha. Éta sanés hal anu anjeun kantos hoyong lakukeun dina kahirupan, janten naha anjeun ngalakukeun éta dina tabel poker? Sareng upami teu aya anu ngacungkeun sareng sakumpulan jalma ngan ukur mundur, anjeun dasarna maénkeun buta. Sagala tekstur flop tiasa bahaya. Nalika batur sigana moal nyauran pamangkatan anjeun ku Q-3 cocog, aranjeunna panginten tiasa limp ku tombol cutoff atanapi tombol nalika aranjeunna ningali sababaraha limps payuneun aranjeunna. Janten, nalika flop sumping Q 5 3 sareng anjeun kaleungitan pot ageung ku KQ, anjeun ngan ukur gaduh kalepatan. Limping Utamana Goréng Ngalawan Pamaén Anu Saé Mungkin anjeun tiasa kabur sareng seueur limping dina kaulinan lemes anu dieusi ku pamaén rekreasi, tapi anjeun moal pernah kabur ngalawan regs solid. Mimiti, anjeun panginten henteu limping ku sadaya panangan. Anjeun masih ngagedéan ku anu paling kuat sareng miceun anu lemah. Janten, nalika anjeun leuleus, anjeun bakal ngagaduhan anu katelah kisaran "capped". Anjeun panginten panginten ieu ngan ukur frasa anu mewah, tapi pamaén anu hadé terang kumaha ngamangpaatkeun ieu. Salaku conto, anjeun henteu tiasa lebet sareng flop datang AK 6. Pamaén anu hadé terang yén anjeun moal tiasa gaduh seueur panangan anu kuat dina tékstur ieu. Anjeun nuju ngangkat Aces, Kings, sareng Ace-King. Pangetahuan ieu nyalira tiasa cukup pikeun aranjeunna pikeun niup anjeun tina pot. Upami aranjeunna terang yén anu pangsaéna pikeun anjeun di dieu nyaéta ace lemah, aranjeunna tiasa nerapkeun seueur tekanan sareng maksa anjeun ngalipet sanaos aranjeunna parantos sono kana flop sapinuhna. Naha anjeun leres-leres badé ngeureunkeun tumpukan anjeun dina tékstur ieu ku panangan sapertos A-4? Upami anjeun kersa, pamaén anu saé bakal adaptasi sareng anu gancang ogé sareng ngan ukur bet gedé nalika aranjeunna gaduh tangan anu payun ti jangkauan anjeun. Salaku conto, aranjeunna tiasa neraskeun tong ku panangan sapertos AJ sareng ngajantenkeun anjeun ngadamel gambar tumpukan anjeun pisan ipis. Tiasa Limping dina Poker Ngahémat Artos Anjeun? Alesan sanés naha pamaén henteu berpengalaman resep lemek kusabab aranjeunna ngaraos ngahémat artos. Éta langkung mirah pikeun lemas sareng panginten nyauran upami anjeun nampi ditampi tibatan angkat diri sareng nyanghareupan 3-tarohan, sabab anjeun kedah mayar langkung seueur pikeun ningali flop. Tapi, ieu ngan ukur ilusi. Sugan anjeun ngahémat artos dina panangan masing-masing, tapi anjeun pasti bakal kaleungitan langkung dina jangka panjang kusabab anjeun henteu ngasilkeun artos nalika anjeun ngahasilkeun artos ageung. Kusabab sadaya alesan anu disebatkeun dugi ka ayeuna, anjeun ngan ukur henteu tiasa kéngingkeun seueur pariuk nalika anjeun leuleus. Kacuali anjeun ngajempolan sendok, anjeun bakal masihan pamaén sanés kadali pinuh kana pot sareng aranjeunna bakal tetep nyeret chip jalan. Ieu tiasa pariuk sigana leutik nalika anjeun nyerah unggal-unggal anjeun teu nyambung, tapi tetep nambahan. Upami anjeun kaleungitan lima atanapi genep blinds ampir unggal waktos anjeun lemas, moal lami sateuacan anjeun kaleungitan satengah tina tumpukan anjeun tanpa kedah ditembak dina pot anu pantes. Dina waktos sanésna anjeun ningali tumpukan anjeun anu ngaleutikan sareng mimiti héran dimana chip anjeun, pikirkeun ngeunaan ieu. Upami anjeun limping teuing sareng taat kana gaya pasip, pas-atanapi-tilep pisan, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha sési anu unggul. Naha Limping Kadang-kadang Puteran Anu Leres? Dugi ka titik ieu, kami ngan ukur nekenkeun sisi goréng tina leuleus dina poker, tapi, sapertos unggal buruan, éta ngagaduhan aplikasi na di tempat-tempat tertentu. Pikeun limpa janten nguntungkeun, sanaos, kaayaan tabel anu kedah diperyogikeun. Limping Mimiti Ku Leungeun Anu Kuat Sakumaha anu parantos dijelaskeun, anjeun henteu leres-leres hoyong kabuka-bukaan (limping heula di). Hiji pengecualian pikeun aturan ieu panginten nyaéta nalika anjeun ditangan anu kuat pisan dina posisi mimiti. Tujuan anjeun ku pendekatan ieu nyaéta supaya batur ngangkat janten anjeun tiasa ngalangkungan puncak nalika tindakan datang deui ka anjeun. Tina pangalaman kuring, maén ieu ngan ukur jalan dina kaulinan live lemes. Pamaén langsung dina patok anu langkung handap panginten janten teu sadar kana naon anu anjeun lakukeun atanapi ngan saukur teu paduli kana kakuatan leungeun anjeun. Aranjeunna bakal senang ngalakukeun sapertilu tumpukan maranéhna sateuacan flop pikeun nyobaan sareng pencét set atanapi flop lempeng. Di buruan sareng pamaén anu langkung kompeten, sesah pisan pikeun nerapkeun strategi ieu. Anjeun kedah nyaimbangkeun "kisaran limping" ku sababaraha leungeun anu lemah ogé. Upami teu kitu, aranjeunna bakal terang persis naon anu anjeun gaduh nalika anjeun limp-ngangkat sareng anjeun bakal gampang pisan ngalawan. Éta sadayana mulih deui kana kanyataan yén anjeun langkung saé ningkatkeun upami anjeun badé maénkeun panangan. Jalma-jalma panginten henteu resep pisan pikeun ngahasilkeun puncak, tapi nalika éta, anjeun bakal dina posisi meunang pot anu langkung ageung. Anjeun ogé bakal nampi sababaraha inpormasi ngeunaan kakuatan Holdings. Limping Sapanjang Hiji-hiji kaayaan dimana limping panginten tiasa saé pisan nyaéta nalika parantos aya sababaraha limps payuneun anjeun sareng anjeun gaduh tangan anu pantes. Salaku conto, anjeun diurus saku lima dina cutoff, sareng aya dua lemek payuneun anjeun. Anjeun pasti badé ningali flop ku panangan ieu sareng cara anu pangsaéna pikeun ngahontal tujuan ieu nyaéta ku limping nyalira. Anjeun moal ngahontal nanaon ku ngangkat sabab éta bakal muka aksi taruhan sareng masihan batur kasempetan pikeun nyorong anjeun kaluar ku ngangkat deui. Nanging, anjeun kedah waspada ka pamaén anu masih tetep aya di tukangeun anjeun. Upami aya pamuter agrésif di belah katuhu anjeun, saha kamungkinan nyerang limpers, anjeun panginten langkung saé mucking leungeun anjeun atanapi angkat diri pikeun ngeureunkeun aranjeunna tina mindahkeun. Limping dina Button dina Turnamén Béda sareng kaulinan tunai, dimana anjeun teras-terasan maén cukup jero, turnamén bakal maksa anjeun milarian jalan dina ukuran tumpukan anu béda. Anjeun teras kedah maénkeun tumpukan 10, 20, atanapi 30 blinds ageung. Sakumaha ukuran tumpukanna robih, tah strategi anu sayogi pikeun anjeun. Hiji tren anu janten kasohor ku pamaén modéren kadang-kadang liren tombol nalika aksi ngalipet aranjeunna sanés naékkeun. Anjeun biasana badé ngalakukeun ieu nalika anjeun gaduh tumpukan 10 dugi ka 20 blinds ageung, tapi anjeun kedah gaduh kasaimbangan anu saé antara sababaraha panangan anu kuat sareng panangan anu langkung lemah anu anjeun badé ningali flop. Ku limping tibatan angkat, anjeun janten hésé pikeun pamaén dina blinds pikeun mareuman anjeun tina pot. Kusabab anjeun masih tiasa gaduh sababaraha leungeun ageung nalika anjeun ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah ati-ati. Upami aranjeunna nyandak garis anu teuing agrésip sareng panangan anu lemah, aranjeunna tiasa résiko lumpat kana monster anu disumputkeun. Ngalengkepan Buta Leutik Salah sahiji conto terakhir dimana lumpuh ogé tiasa janten kaulinan anu hadé nyaéta nalika anjeun buta leutik sareng henteu aya kenaikan di payuneun anjeun. Kusabab anjeun ngan ukur kedah mayar satengah buta ageung pikeun kasempetan anu saé pikeun ningali flop, anjeun gaduh odds matématika pikeun ngalakukeunana ku rupa-rupa panangan. Ngan ukur aya pamaén buta gedé anu tinggaleun pikeun bertindak saatos anjeun, sareng dipasihan harga anu anjeun kéngingkeun, anjeun moal kapikiran teuing sanaos aranjeunna kadang-kadang meresan sareng maksa anjeun ngalipet. Nyatana, upami anjeun henteu gaduh panangan anu kuat, limping sapanjang atanapi tilepan kedah janten pilihan anjeun dina buta leutik. Anjeun henteu nutup tindakan sareng anjeun dina posisi anu paling parah upami angkat anjeun dipanggil, janten aya sakedik insentif pikeun nyandak garis anu agrésif pisan ku panangan anu marginal. Limping dina Poker: Ringkesan Sakumaha anjeun tiasa tingali, limping dina poker ampir-ampir mangrupakeun ide anu goréng sareng upami anjeun ngalakukeun teuing, anjeun bakal bajoang masang hasil anu saé. Perkara teu sabaraha pangalaman anjeun dina tabel, limping kabuka nempatkeun anjeun dina tempat anu sesah sareng sono kasempetan pikeun ngendalikeun pot, anu mangrupikeun tujuan utama anjeun kedah narékahan pikeun dicekel. Kadang-kadang, sanajan, lelewek tiasa janten pilihan anu saé. Kaayaan ieu mangrupikeun pengecualian anu negeskeun aturanana, sareng anjeun kedah terang salaku sapertos kitu. Sadayana, upami anjeun masih gaduh mamang, anjeun kedah ngan saukur lirén pikeun sababaraha sesi sadayana sareng cobaan ngan ukur ngangkat atanapi ngalipet nalika anjeun mutuskeun maénkeun panangan. Lengkep sareng pendekatan ieu sakedap sareng ngalacak hasil anjeun. Nalika anjeun narik garis saatos sababaraha bulan, anjeun panginten bakal ningali yén anjeun langkung hadé!
คาสิโน โบนัส 100% คาสิโน โบนัส100% เฮงๆ 666 คาสิโน หวยออนไลน์ แทงบอล

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *