+1234567890
contact@domain.com
We are Open 08.00am-10.00pm
Kumaha carana maén handapeun gun dina poker
Kasadaran posisional mangrupikeun salah sahiji kaahlian strategis anu paling penting anu anjeun kedah ngembangkeun dina poker. Ngartos kumaha rencana game anjeun robih gumantung kana jabatan penting pikeun kasuksesan jangka panjang anjeun. Dina tulisan khusus ieu, kami bakal fokus maén ti Under the Gun, atanapi UTG. Istilah handapeun bedil mangrupikeun istilah poker anu lumayan umum sareng […]

Kasadaran posisional mangrupikeun salah sahiji kaahlian strategis anu paling penting anu anjeun kedah ngembangkeun dina poker. Ngartos kumaha rencana game anjeun robih gumantung kana jabatan penting pikeun kasuksesan jangka panjang anjeun. Dina tulisan khusus ieu, kami bakal fokus maén ti Under the Gun, atanapi UTG. Istilah handapeun bedil mangrupikeun istilah poker anu lumayan umum sareng éta dipaké pikeun ngajelaskeun pamaén anu mimiti ngalaksanakeun sateuacan flop. Ieu dimana anjeun dina kaayaan paling tekanan, sabab anjeun henteu gaduh inpormasi naon waé ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun pamaén séjén, ku éta namina. Aya seueur anu kedah diajar ngeunaan cara maénkeun handapeun bedil, tapi pendekatan mendasar anjeun kana posisi ieu kedah padet sareng lugas. Lengket maén tangan awal anu saé pisan sareng hindarkeun trik mewah. Ieu langkung saé cocog pikeun posisi engké, sapertos cutoff atanapi tombol. Masalah tina Maénkeun ti Handap Pistol Nalika anjeun anu ngamimitian tindakan dina panangan poker, anjeun henteu leres-leres terang ngeunaan naon waé lawanna atanapi rencana aranjeunna. Poker mangrupikeun kaulinan inpormasi terbatas sacara umum, tapi nalika anjeun UTG, anjeun moal gaduh inpormasi naon waé. Hiji-hijina hal anu anjeun terang pasti nyaéta aya dalapan (atanapi lima, upami anjeun maénkeun 6-max) pamaén pikeun bertindak di tukangeun anjeun. Kamungkinan sahenteuna saurang pamaén ti dalapan gaduh panangan anu saé (pisan) lumayan luhur. Tangtosna, éta ogé tiasa kajantenan yén sadaya jelema diurus sampah sareng bakalan senang ngalipet sareng ngaku pot, tapi anjeun henteu terang. Masalah utama sanésna maén ti handapeun bedil nyaéta ngarugikeun posisi. Upami anjeun disauran atanapi 3-taruhan ku saha waé salain ti blinds, anjeun bakal kedah maénkeun sésa tangan anu teu aya dina posisi. Sakumaha anjeun terang, ieu sanés idéal. Janten, pikeun nyimpulkeun, masalah panggedéna maén ti UTG dina poker nyaéta kurangna inpormasi sareng kerugian posisional anu anjeun tiasa gampil milarian. Nyusun Pilihan Tangan UTG Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngembangkeun UTG anu padet. strategi anu figuring kaluar sauntuyan leungeun anjeun kedah maén. Abdi gaduh berita anu saé sareng berita goréng di dieu. Warta anu saé na, anjeun moal sesah émutan rentang-rentang UTG anjeun. Warta anu goréng nyaéta, anjeun leres-leres henteu mampuh maénkeun seueur tangan tina posisi ieu. Anjeun kedah rada ketat, utamina upami anjeun di buruan sareng pamaén anu kompeten. Anjeun utamina kedah tetep maén leungeun anu kuat pisan - pasang saku ka saku 8s, anu kuat tina aces anu teu cocog (AK, AQ), aces anu cocog (AK, AQ, AJ, sareng AT), sareng kartu broadway anu cocog sapertos KQs sareng KJs. Kalayan sababaraha pangalaman sareng ulah janten teuing diprediksi, anjeun ogé tiasa ngalebetkeun sababaraha panangan anu lemah, sapertos TJs, TKs, pasangan saku anu langkung alit, sareng panginten T9s. Nanging, ieu henteu hartosna anjeun bakal maénkeun panangan ieu unggal anjeun nyandak éta dina bedil. Anjeun biasana kedah ngalipetna, teras kadang angkat sareng aranjeunna supados jarak anjeun saimbang. Anjeun teu kedah teuing prihatin ngeunaan nyaimbangkeun rentang UTG anjeun, sanaos. Kusabab sifatna posisi ieu, wajar anjeun biasana bakal gaduh panangan anu kuat nalika anjeun angkat. Éta panginten rada transparan, tapi, henteu sapertos dina posisi telat, anjeun henteu kedah hariwang teuing ngeunaan ieu. UTG moal janten posisi paling nguntungkeun anjeun, sareng henteu kunanaon. Maénkeun UTG dina 6-Max Upami anjeun maén pondok, nyaéta dina kaulinan 6-max, rentang UTG anjeun umumna bakal langkung lega. Kusabab anjeun henteu kedah ngaliwat seueur pamaén éta sareng ngan aya tilu pamaén anu berpotensi tiasa gaduh posisi langkung saatos anjeun gagal, anjeun henteu kedah ketat teuing. Anjeun tiasa ngalegaan ku nambihan aces langkung cocog, turun ka A8s, aces unsuited turun ka AT, sareng pasangan saku turun ka 55. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha konektor anu langkung cocog sareng aces cocog alit (A2 ngantos A5) kadang-kadang pikeun ngahontal kasaimbangan anu langkung saé. Anjeun masih henteu kedah janten gélo teuing, tapi dina pertandingan anu pondok, maén dina handapeun bedil henteu sapertos ageung karugian sapertos dina ring pinuh. Dina Stratégi Gun: Turnamén vs Pasanggiri Kaulinan Tunai Mandiri sareng kaulinan tunai mangrupikeun dua bentuk poker anu béda-béda. Sedengkeun sababaraha strategi tiasa ditukeurkeun antara dua, aya seueur aspek anu rada benten. Maén ti UTG pasti salah sahijina. Dina kaulinan kas, anjeun biasana badé langkung jero. Kalayan tumpukan 100 blinds ageung atanapi langkung, anjeun tiasa nyobian sareng terlibat dina langkung panangan. Anjeun tiasa teras ngamuat deui, janten anjeun gaduh kabébasan pikeun ékspérimén sareng rentang UTG anu langkung lega. Ieu panginten sanés mangrupikeun gagasan anu pangsaéna, tapi upami anjeun nyobian kéngingkeun méja sareng panginten ngamangpaatkeun sababaraha sandiwara anu garapan, tiasa aya sababaraha kasaéan pikeun éta. Dina turnamén, sanaos, anjeun boro-boro bakal gaduh tumpukan anu cukup ageung pikeun nanggung petualangan sapertos kitu. Upami anjeun ngagaduhan antara 20 sareng 40 blinds ageung, anjeun leres-leres henteu mampuh muka jarak lega tina handapeun bedil. Sering pisan, anjeun bakal patepung ku résistansi sareng dipaksa ngalipet, sareng anjeun tiasa kaleungitan satengah tina kiripik anjeun bahkan henteu ningali flop. Dina turnamén, strategi UTG anjeun kedah konservatif pisan. Laksanakeun ngan ukur maén panangan anu saé, utamina tumpukan anjeun janten langkung pondok. Coba buka ngan ukur ku leungeun anu anjeun bakal senang maénkeun tumpukanana. Deui, ieu sigana siga lemah teuing atanapi transparan, tapi tong hariwang ngeunaan éta. Anjeun bakal ngagaduhan seueur posisi sanés anu tiasa anjeun anggo pikeun muka langkung lega sareng nyobian maok pot. Maén Sateuacan Flop Nalika anjeun muka tina handapeun bedil, skénario paling langka anu bakal kajadian nyaéta saha waé anu ngalipet sareng anjeun nyokot téga, utamina dina pertandingan ring lengkep. Anjeun biasana bakal patepung sareng sababaraha perlawanan ku sahenteuna saurang pamaén. Upami aranjeunna ngan ukur nelepon, anjeun bakal neraskeun ka flop, anu ku kami dibahas dina bagian salajengna. Tapi, naon anu lumangsung upami aranjeunna 3-bet? Kaputusan anjeun dina cara neraskeun bakal gumantung kana dua faktor utama: Sakumaha saé leungeun anjeun, sareng posisi Naon anu janten 3-bettor (dina blinds atanapi henteu)? Anu pangpayunna ngajelaskeun nyalira. Upami anjeun nyanghareupan 3-tarohan, anjeun panginten kedah ngalipet panangan anu langkung lemah tina kisaran UTG anjeun sareng ngan nuluykeun anu kuat. Kumaha anjeun mutuskeun pikeun neraskeun bagian anu langkung kuat dina kisaran anjeun, deui, gumantung kana lawan sareng gambar méja anjeun. Kadang-kadang anjeun bakal hoyong 4-taruhan sareng kéngingkeun kiripik di tengahna; sakapeung anjeun bakal langkung saé nelepon, sanaos ku panangan anu paling kuat sapertos AA sareng KK pikeun ngajebak lawan anjeun sareng mungkin masihan aranjeunna kasempetan pikeun tetep ngaco. Bagéan kadua sarua pentingna. Upami anjeun 3-taruhan ku salah sahiji pamaén dina téga, aya dua hal anu kudu dipikirkeun. Mimiti, anjeun bakal ngagaduhan posisi saatos flop. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nyauran ku jajaran anu langkung ageung pikeun nyobaan sareng pencét anu pikaresep. Kusabab anjeun ngagaduhan jabatan, éta bakal langkung gampil pikeun sadar ekuitas anjeun nalika anjeun pencét. Di sisi anu sanésna, upami pamuter anu anjeun lawan cekap, aranjeunna henteu dipikaresep pisan 3-bet anjeun terang tina blinds. Aranjeunna terang yén anjeun dina kisaran bedil kuat, sareng aranjeunna sadar yén aranjeunna bakal kaluar tina posisi pikeun sésa tangan. Dumasar kana éta, anjeun tiasa ngarepkeun aranjeunna pikeun némbongan sababaraha saham anu kuat pisan dina kaayaan sapertos kieu. Hal-hal ieu beuki rumit sabab tingkat pamaén anjeun maénkeun ngalawan ningkat. Pamaén rekreasi tiasa ngaraos peryogi 3-bet umur 56an na dina buta alit ngalawan pengangkatan UTG anjeun kusabab aranjeunna hoyong "nyuburkeun" pot sareng aranjeunna ngagaduhan perasaan anu saé pikeun panangan aranjeunna. Pamaén anu saé moal pernah ngalakukeun ieu. Éta panginten ngagaduhan (sanaos sakedik pisan) Bluff dina kisaranana, tapi tong diitung teuing. Strategi UTG Saatos Flop Nalika anjeun ngangkat UTG sareng dugi ka gagal, éta biasana bakal janten salah sahiji tina dua skénario. Boh anjeun ngangkat sareng ngangkat hiji atanapi sababaraha panelepon, atanapi pamuter 3-bet sanés sareng anjeun mutuskeun nelepon sareng ningali flop. Maénkeun UTG Ngalawan Anu Nelepon Biasana, nalika pamaén ngan ukur ningkatkeun pangaosan anjeun, aranjeunna moal némbongan ku monster. Sakali-kali anjeun panginten tiasa nganggo Aces saku, tapi aranjeunna umumna badé 3-bet usaha kuatna sapertos aranjeunna ngarepkeun anjeun gaduh tangan anu sopan ku nyalira supados anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur chip preflop. Janten, ku sababaraha cara, kisaranana bakal katutup, nyaéta aranjeunna moal ngagaduhan seueur panangan anu super kuat. Naha anjeun nyambung sareng dewan atanapi henteu, anjeun badé neraskeun sendal anu langkung resep kana kisaran pembukaan anjeun, nyaéta papan anu ngandung kartu tinggi sareng khusus Aces. Sanaos anjeun henteu dina posisi, bakal hésé pisan pikeun lawan anjeun ngambang anjeun dina jinis papan ieu pikeun nyobaan sareng ngacapruk anjeun engké. Di sisi anu sanésna, dewan tangtu henteu calon anu hadé pikeun diteruskeun. Upami papan datangna sapertos 8 9 T, dua nada, éta langkung saé pikeun rentang telepon. Aranjeunna ngagaduhan sadayana JT, QJ, sareng 9T-jinis anu cocog. Kusabab kitu éta saé ogé ngagaduhan sababaraha non-premi dina kisaran UTG anjeun sahingga anjeun masih tiasa maén dina tékstur ieu sareng kaget para lawan anjeun ku monster anu gagal kadang-kadang dimana aranjeunna henteu tiasa nempatkeun anjeun. Kitu cenah, tong pipilueun teuing kana papan ieu upami anjeun henteu gaduh tangan anu kuat sareng ati-ati bahkan sanaos anjeun gaduh préfip preflop sapertos Kings atanapi Aces. Sanés ngan ukur flop anu goréng pikeun anjeun; aya seueur kartu giliran sareng walungan anu anjeun pikahoyong, janten tetep émut ogé sareng cobian laksanakeun kendali pot. Maén dina Pot 3-tarohan Nalika aya anu 3-bet UTG anjeun kabuka, aranjeunna nyarios pisan yén aranjeunna gaduh panangan anu kuat. Éta panginten henteu leres, tapi éta mangrupikeun carita anu dicontokeun ku 3-bet. Sakumaha anu parantos didadarkeun, langkung hésé pikeun ngurus 3-taruhan anu sumping ti pamaén anu ngagaduhan posisi dina anjeun saatos flop. Aranjeunna ngagaduhan sadayana pikeun aranjeunna: kauntungan tina jabatan, inisiatip, sareng aranjeunna ngagambarkeun leungeun anu kuat. Éta bakal jauh teuing tina ruang lingkup tulisan ieu kana sagala intrikasina pot 3-taruhan dina skénario ieu, janten urang ngan ukur tetep dina dasarna. Upami anjeun henteu gaduh panangan anu kuat, nyaéta AJs atanapi langkung saé, sareng kéngingkeun 3-tarohan ku batur anu dina posisi, kantun ngalipet sareng neraskeun kahirupan anjeun. Upami aranjeunna super-agrésif sareng ngalakukeun éta sepanjang waktos, anjeun panginten kedah ngaluyukeun, tapi ngalawan pamaén anu rata-rata padet, anjeun henteu kedah ngiringan terlibat sareng masalah sapertos tangan anu langkung lemah sareng jalan raya. Kalayan panangan anu kuat, henteu kunanaon ningali flop tibatan 4-taruhan. Émut yén anjeun henteu ngalakukeun ieu ngan ukur pikeun ngahemat diri anjeun tina kabur ka monster. Anjeun ogé ngalaksanakeunana supados lawan terang yén anjeun sanggup. Nalika anjeun rata-rata 3-tarohan na, aranjeunna henteu tiasa sacara otomatis nempatkeun anjeun dina bagian anu lemah tina kisaran anjeun. Anjeun masih tiasa gaduh panangan sapertos Aces atanapi AKs. Dina flop, parios ka aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna nuluykeun nyarioskeun carita na. Gumantung kana kumaha anjeun nyambung sareng flop, rasio stack-to-pot, sareng bacaan anjeun, anjeun teras tiasa mutuskeun naha anjeun badé nelepon, ngalipet, atanapi naékkeun taruhan lanjutanna. Anu penting pikeun diinget nyaéta umumna, anjeun kedah ngantep 3-bettor tetep ngajaga panyerang. Ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngepak-ngepak sababaraha chip deui atanapi meureun ngalakukeun dirina kana pot supados aranjeunna henteu tiasa kabur nalika anjeun narik pemicu sareng angkat. Maén Dina Gun Dina Poker: Ringkesan Kudu maén ti handapeun bedil sanés hal anu paling pikaresepeun dina poker, tapi éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah urus. Salami anjeun nampi kanyataan kaayaan sareng ngartos yén anjeun moal tiasa maén 50% panangan anjeun ti UTG, anjeun kedah henteu kunanaon. Lengket muterkeun panangan anu kuat pikeun sabagéan ageung sareng cobaan ulah aya masalah kana panangan anu lemah. Aya sakedik saha waé anu tiasa ngalakukeun pikeun ngaeksploitasi anjeun upami anjeun nerapkeun strategi ieu. Éta panginten aranjeunna terang yén kisaran UTG anjeun kuat pisan, tapi tetep henteu gampang pikeun kaluar-flop anjeun atanapi ngacapruk anjeun tina Holdings premium anjeun. Janten, upami anjeun ngalaman masalah maén ti handapeun bedil sateuacanna, tulisan ieu kedah nyayogikeun anjeun kiat anu berguna anu tiasa anjeun lebetkeun kana kaulinan anjeun. Kencangkan rentang anjeun, tong sieun maén leungeun gedé anjeun gancang, sareng tong hilap trik fancy sareng bluffs ageung tina posisi anu khusus ieu, sareng anjeun kedah langkung saé.
คาสิโน โบนัส 100% คาสิโน โบนัส100% เฮงๆ 666 คาสิโน หวยออนไลน์ แทงบอล

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *